TUNCELİ / ÇEMİŞGEZEK - Çemişgezek Anaokulu

Çemişgezek Anaokulu

Adres
TEPEBAŞI MAH. TOPÇU SK. ÇEMIŞGEZEK ANAOKULU BLOK NO 9 İÇ KAPI NO 0 ÇEMİŞGEZEK / TUNCELİ
Vizyon
0Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak. Sevgi ve güven dolu bir ortamda, çocuklarımızda var olan yetenekleri geliştirmek, onların dış dünyayı keşfetmelerine yardımcı olmak, ve bağımsızlaşıp sosyalleşmelerinde aileye destek olacak biçimde çocuklarımız toplumsal yaşama, dolayısıyla HAYATA hazırlamak.
Misyon
Sevgi ve huzur dolu, kaliteli bir eğitim ortamında özgüvenini kazanmış, sağlıklı, mutlu, özgüveni gelişmiş, insan haklarına saygılı, yaratıcı çocuklar yetiştirmek. Çevresine karşı duyarlı çocuklar ve bilinçli bireyler yetiştirmek için onlara olanaklar sunmak. Şartları elverişsiz çevrelerden gelen çocuklara destek olmak ve bütün çocuklara ortak eğitim anlayışı ile yaklaşmak. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek.
Öğretim Şekli :Örgün Öğretim
Servis